بیش از نیمی از بدن ما را آب تشکیل می دهد. آبی که می نوشیم به تمام اعضای بدن برای فعالیت و زنده نگه داشتن کمک می کند. بدن انسان به طور میانگین به روزانه هشت تا ده لیوان آب نیاز دارد. اما آبی که وارد بدن می شود نیز باید از لحاظ کیفیت مواد معدنی و همچنین بدون آلدگی بدون استاندارد باشد. در این مطلب قصد درایم تا شما را با 4 خاصیت که آب آشامیدنی سالم باید داشته باشند آشنا کنیم:
آب آشامیدنی سالم دارای چهار ویژگی است که آن را از آب های آلوده و سطحی جدا می کند. برای آب آشامیدنی سالم باید این چهار ویژگی را داشته باشد که به طور مفصل در مورد تک تک آنها بحث خواهیم کرد.
♦ پاک شده از آلودگی های مضر
از جمله کلر، فلوراید، آلودگی های دارویی، فات (جیوه، برومید، سرب، آرسنیک)، مواد شیمیایی، باکتری ها و موارد دیگر.
♦ با مواد معدنی طبیعی تکمیل شده است
سیستم های فیلتر آب این مواد معدنی را از آب حذف می کنند؛ بنابراین کانی سازی مجدد برای اطمینان از وجود مواد معدنی طبیعی وجود دارد. در واقع مصرف آب معدنی می تواند مواد معدنی را به استخوان ها و دندان ها برساند.
PH ♦
سیستم بهداشتی مطلوب، سیستم های فیلتر آب و آلاینده ها معمولا آب اسیدی را هستند . بنابراین آب که مینوشیم باید حداقل تعادل ph را داشته باشد.
♦ طعم ومزه طبیعی آب
گنجاندن برخی از مواد معدنی در آب برای حصول اطمینان از هیدراتاسیون مناسب ضروری است – اما نباید طعم و مزه واقعی آب تغییر کند.
حذف آلاینده های سمی و مضر از آب
اطمینان حاصل کنید که آب تمیز است. مرحله اول برای آب سالم این است که اطمینان حاصل شود که آب تمیز است که شامل حذف آلاینده های سمی و مضر موجود در آب است. فیلتر کردن چند مرحلهای لازم است تا اطمینان حاصل شود که آلاینده ها موجود در آب حذف شوند.
≈ فیلتر کردن رسوب - حذف سیلت، خاک، رسوب
≈ فیلتر کردن کربن - حذف کلر و مواد شیمیایی
≈ فیلتر غشایی - حذف آلاینده های کوچک - باکتری ها، داروها، فات
آب آشامیدنی تمیز برای تمام عملکرد بدن ، از جمله پوست و ارگانیزم، تعادل سیستم ایمنی، تنفس و ترمیم سلولی، حذف زباله و طول عمر مناسب و ضروری است.
هدف اولیه از نوشیدن آب سالم درون بدن انتقال مواد مغذی به سلول ها و سپس حمل مواد ضایعات به سیستم تخلیه است. این برای حفظ تعادل بحرانی مورد نیاز برای حمایت از زندگی ضروری است. با این وجود این سیستم، با چندگانگی وابستگی ها ، می تواند به شدت تحت تأثیر معایبی از سموم شیمیایی مانند کلر قرار گیرد.
مواد معدنی طبیعی را در آب بگنجانید
مرحله دوم برای آب سالم، افزودن مواد معدنی طبیعی در آب است.
آب به طور طبیعی دارای مواد معدنی مفید است: کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم
سطوح مواد معدنی طبیعی به دلیل روند لوله کشی و توزیع، از تماس با آلودگی و از آب که از مواد معدنی طبیعی در رودخانه ها و جریانها گرفته شده است، در آب کاهش می یابد.
►نکته کلیدی برای ایجاد "آب سالم" از بین بردن آلودگی ها در عین حالی که برای حفظ مواد معدنی سودمند در اب می کوشیم.
مقادیر بالاتری از مواد معدنی در آب آشامیدنی باعث کاهش بیماری قلبی و مرگ و میر سرطان می شود
به گفته دکتر جان Sorenson، یکی از مقامات برتر در متابولیسم مواد معدنی، "مواد معدنی در آب آشامیدنی به راحتی و جذب بهتری از مواد معدنی از مواد غذایی دارد."
آب آشامیدنی با مقادیر بالایی از مواد معدنی باعث کاهش بیماری قلبی و مرگ و میر سرطان می شود.
آب آشامیدنی در 100 شهر بزرگ ایالات متحده امریکا به میزان 10 تا 25 درصد کاهش میزان مرگ و میر ناشی از سرطان کمک کرده است .دلیل آن هم استفاده از آب آشامیدنی که دارای سطح معینی از مواد معدنی بوده و آب قلیای در این شهر ها به وفور مصرف شده است.
آلکالین PH متعادل کننده ( آب قلیایی )
مرحله سوم برای آب سالم این است که اطمینان حاصل شود که PH به یک سطح قلیایی سالم متعادل شده است.
≈ pH قلیایی سالم برای آب آشامیدنی بین 7.5 و 9.5 است.
آب قلیایی به خنثی کردن اسیدهای ذخیره شده کمک می کند و از ورود سموم به بدن جلوگیری می کند
آب قلیایی یونیزه می تواند بدن را در حفظ PH ایده آل کند که بعضی معتقد هستند که به مقاومت در برابر بیماری کمک می کند و روند پیری را کند می کند. همچنین نظرات دانشمندان و پزشکان درباره مصرف آب قلیایی بسیار مثبت ارزیابی شده است.
نشانه های عدم تعادل pH:
♦ کم انرژی – خستگی
♦ اضافه وزن
♦ هضم ضعیف
♦ درد ها مفصلی و ماهیچه ای
♦ و سایر اختلالات جدی دیگر
تحقیقات متعددی نشان داده است که مواد شیمیایی سرطان زا در سطوح، آبهای زیرزمینی و آب آشامیدنی شهری مورد استفاده قرار گرفته ، وجود دارد. با این حال، اغلب این خطرات نادیده گرفته می شود. خواص سودمند در آب قلیایی این است که می تواند ما را از بیماری هایی مانند سرطان ها – به خاطر داشتن مواد معدنی طبیعی و pH قلیایی محافظت کند.
آب حاوی مواد معدنی طبیعی و PH قلیایی با مرگ و میر کمتر از بیماری های قلبی و سرطان و سلامت کلی همراه است. آب قلیایی در 100 شهر بزرگ ایالات متحده امریکا به میزان 10 تا 25 درصد کاهش میزان مرگ و میر ناشی از سرطان کمک کرده است . PH آب مورد مصرف در این شهرها بالای 7 برآورد شده است.
داشتن طعم واقعی آب
مرحله چهارم برای آب سالم این است که اطمینان حاصل شود که آب دارای طعم طبیعی خود است.
♦ بدن انسان شامل 70٪ آب است
♦ مغز انسان شامل 85٪ آب است
♦ هیدراسیون مناسب برای بدن سالم ضروری است
♦ هیدراتاسیون مناسب با آب مزه ای عالی از کیفیت آب بهاری بیشتر است
اگر می خواهید آب آشامیدنی سالم با طعم و مزه طبیعی آن را که هم مواد معدنی آن بالا باشد هم قلیایی باشد ، تهیه کنید با ما تماس بگیرید ، ما خوشحال خواهیم شد تا به شما کمک کنیم.
تلفن: 01732514570-4
فکس: 01732514575
تلفن همراه: 09393710094
اینستاگرام : waterlife_2015
ایمیل: info@waterlife.ir
درباره این سایت